Tre underbart galna veckor

Yes, då var jag hemma igen. Vet inte om det känns bra eller dåligt, men vet åtminstone var jag är.

Etiopien och Zanzibar har varit helt underbart och skulle verkligen inte haft någonting emot att stanna längre. Nu sitter jag här och försöker komma på hur jag ska kunna samanfatta min semester, men kommer inte på någonting. Hela vår resa började med motgång efter motgång efter motgång, men efter att jag bestämt mig för att det skulle ta slut så gjorde det det!

Ett försök till samanfattning kan vara: underbara elever, finfina lärare, lite smått galna, nya vänner och fyra oväntade dagar på Zanzibar. Bilder kommer så fort den här datorn gett lite plats åt dem.

Addis, here I come (again)!!!

Om 40 minuter startar bilen här utanför vår ytterdörr, med FYRA stora resväskor, två handbagage och två taggade tjejer! Dagen är ännu en gång här. Dagen då jag, lilla Emma, ska ut i den stora världen. Den här gången är inte den världen jag ska till lika okänd som det var för 11 månader sen, men den är fortfarande lika stor.

Det ska bli väldigt spännande att se hur jag kommer reagera på livet där borta i Addis den här gången. Förra gången jag och Emelie var i Etiopien var ju allting annorlunda. Vi jobbade och fick inget riktigt stöd med livet där så det slutade ju med att båda var helt utmattade efter halva tiden. Den här gången ska jag inte jobba och jag vet redan hur det är att leva där, så det måste ju betyda att reaktionerna kommer vara annorlunda.


Jag vet att det är meningen att jag ska åka till Addis igen, så nu återstår bara att se varför.



Sälen!

Efter två dagar (och nio år...) i Sälen har jag äntligen kommit igång med skidåkningen på riktigt. Jag tror att jag faktiskt kommer åka helt rätt om några år! Det enda problemet med att ha åkt fel i nio år är att mina knän fått ta smällen. Tar inte lång tid innan de börjar göra ont, men det är någonting jag är redo att leva med! Det är ändå riktigt kul att åka igen!! Kommer bli lite konstigt att åka till Etiopien nästa vecka och se skillnaderna mellan det här lyxiga livet jag lever här och det fattiga livet borta i Addis. Ska ta med mig massor av bilder på snön här så att de får se hur vi har det!!!


RSS 2.0