SLUT!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!!



34 dagar kvar!

Igår kväll trodde jag att jag bara skulle ha en lugn hemmakväll, men riktigt så blev det inte. Istället slutade det med att jag åkte till Haninge och Ida sov över hos mig. Vi vräkte i oss en Ben & Jerrys, en påse chips och varsin donut och tittade på Lejonkungen 3. Hur mysigt som helst! <3

Idag åkte vi och spelade badminton med min syrra, vilket inte gick så jättebra eftersom jag redan hade hemsk träningvärk efter träningen igår. Men kul var det! Nu ikväll har jag och Amanda sjungit en massa ABBA låtar på singstar ^^

35 dagar kvar!

Paniken börjar leta sig fram, bara 35 dagar kvar till Londonresan och jag har inte ens börjat packa!

Det här har varit en ganska så lugn dag. Tränade imorse (10.30) för första gången efter jul och det kändes riktigt bra ^^ Efteråt träffade jag Afroz lite snabbt för att få en bok och efter det har jag bara suttit hemma och chillat.
Jag har även varit duktig och ordnat en träff för oss tjejer från min gamla grundskoleklass. Så den andra januari ska jag, Maija, Mari, Greta, Marika, Denise, Monica, Kajsa, Laura och Minttu träffas för första gången på länge. (Alla utom Johanna kommer)


Vi tjejer gjorde pausnumret till talangjakten 2006 och här har ni den.
 (Och jaa, nu finns den på youtube)


And it's gone again...

Och ännu en gång har vi förlorat den "älskade" julbocken i Gävle. Det är väl en tradition att den där bocken bränns ner antar jag... Lite synd samtidigt som det är lite komiskt att någon varje år lyckas med uppdraget.


Mellandagsrea dag 2

Idag har jag också vandrat omking på stan och mellandagsreashoppat. Denna gång hittade jag däremot ett par snygga byxor som jag ska ha när jag jobbar i London i februari ^^ Helt tack vare Ida! <3


Jag och Ida för några år sedan ^^

Imorgon ska jag gå och träna för första gången efter jul med mamma. Känner hur all choklad och mat som jag ätit måste försvinna nu!

Mellandagsrea!

Idag har jag varit på stan med Megan, och Janiina som joinade oss senare, och mellandagsreashoppat. Personligen hittade jag ingenting, men både Megan och Janiina hittade massor av fina saker. Jag hjälpte Megan att hitta ett par jättefina skor, en "ormklänning" och ett par jeans som satt riktigt snyggt på henne. Mellandagshoppare är väldigt aggressiva märkte jag, man var verkligen tvungen att knuffa bort folk för att komma fram nånstans. Det gav definitivt lite utmaning i shoppingen!

Nu ikväll ska jag plugga, tro det eller ej!


En mycket vacker bild på mig, Janiina och Megan från lägret i somras

I-landsproblem

Läste precis på Aftonbladets hemsida att folk hade reagerat på att Lasse Kronér hade en LILA slips på sig på julafton i tv. Jaa det är ju verkligen hemskt att han inte hade en röd slips, håller helt med! Jag tycker också att den där lila slipsen förstörde min julafton så att jag inte kunde njuta av Kalle Anka ordentligt... suck! Har folk inget bättre att diskutera än en programledars slips!!

Personligen tycker jag att han var väldigt stilig i den där lila slipsen!

Juldagen

Jag älskar juldagen! Nästan mer än själva julafton... Juldagen handlar ju bara om att ta det lugnt och njuta av ledigheten ^^ Idag har jag bara varit på lunch hos min farmor och farfar och nu är jag hemma i stan igen för att ha en lugn och skön filmkväll med mamma och Amanda. Tror inte att det kan bli mycket bättre än det här.

Imorgon måste jag nog börja med pluggandet tyvärr, har minst tre arbeten som jag måste hinna göra i proncip klart nu under lovet och jag har inte ens börjat, till skillnad från duktiga Afroz som redan gjort stora delar av sitt arbete...


En härlig vårbild på mig, Afroz, Jenny, Alice, Johanna och Nathalie

God Jul!

Då var den efterlängtade julafton över och nu börjar nedräkningen till nyårsafton. Märkte dock i år hur mycket föräldrar och vuxna lägger ner på julklappar åt barnen. Det är helt sjukt! Jag vill ärligt talat inte ens veta hur mycket jag fick presenter för (inte för att jag inte uppskattar allt)!
Anyway, självklart är jag nöjd med även denna julafton, massor av god mat och fick spendera tid med familjen. Det är ändå lite synd att den där känslan som man hade som liten, inte finns längre...


Fick bland annat ABBA singstar ^^


Jeff Dunham

Här har ni ett klipp med en av världens roligste komiker och dockor! Nämligen "Jefafa DunHam" (hehe) Hans show kom på femman igår kväll och jag har nog aldrig skrattat så mycket åt några dockor. Den här dockan, Peanut, är min favorit. Ni behöver inte titta på hela klippet, men titta åtminstone ett par minuter, för det är helt underbart kul!


Dan före dan

Våran julgran blev riktigt fin i år. Här får ni se före och efter bilder på den ^^


Före, med endas ljus i


Efter, med en massa glitter!

Inte långt kvar!

Igår kväll hade jag en riktigt mysig filmkväll med det bästa sällskapet man kan tänka sig, mig själv (hehe). Först såg jag "Heartbreak Hotel" och efter det tittade jag på "Fucking Åmål". Det blev inga höjdarfilmer, men de dög.

Idag har jag inte heller gjort någonting speciellt. Sov ut ordentligt, gick på en långpromenad på dagen och runt fem kom Johanna hem till mig för att byta julklappar. Jag fick intima frågekort med många spännande frågor ^^

Pappa köpte en julgran idag, så det doftar verkligen jul här nu! Helt underbart! Det känns verkligen att julafton närmar sig.


Stackars kändisar

Kändisar får verkligen aldrig vara i lugn och ro. Till en artikel om cameron diaz och jennifer aniston på msn.se hade man lagt till en massa bilder och alla var tagna under samma tillfälle.


Alla de här bilderna fanns med Aniston och Mayer, tror inte att de hann gå mer än två steg innan fotografen tog nya bilder

Fjärde (och sista) advent

Det är redan sista advent. Kan verkligen inte fatta att december gått så otroligt snabbt! Idag har jag bara julstädat och slagit in julklappar så nu är jag beredd för julafton.


Nu är det bara två dagar kvar tills det smäller

4 dagar kvar

Det här har varit en riktigt lugn och skön dag. Gick omkring i pyjamas till halv ett och efter det har jag bara sjungit singstar, varit med pappa och handlat och lagat tacos till en liten familjekväll. Skönt med såna här dagar också ^^


Gammal bild på mig, pappa och Amanda i Sälen <3

Det kommer ordna sig

Lyssna verkligen på orden, allt kommer att ordna sig tillslut.


Fredag

Gårdagen blev inte precis som jag planerat, men det blev lyckat i alla fall. Slutade med att jag stannade kvar på stan på kvällen också så var över 10 timmar på stan igår. Det blev ingen fest så jag och Mari hängde med Maija och Muse på bio istället och såg Yes Man. Den var jättebra!!! Satt och skrattade igenom hela filmen, så den rekommenderar jag verkligen!

När jag skulle åka hem hade jag däremot inte riktigt turen på min sida. Missade precis en pendel så fick sitta och vänta på nästa i en halvtimme, vilket inte var lika kul. När jag satt där och väntade på tåget så kändes det ändå som att tiden gick läskigt snabbt. Kan ju ha berott på att jag pratade i telefon, men tågresan, då jag bara satt och lyssnade på musik, gick också jättesnabbt vilket var lite skumt... Det betyder alltså att tiden alltid går snabbt, fast man inte har kul, vilket i sin tur betyder att de här 43 dagarna innan jag åker till London också kommer gå jättefort VILKET betyder att jag måste börja fundera på min packning!!!


Titta på trailern, filmen är jättebra!

Bara 5 dagar kvar!

Det känns verkligen jullov i hela kroppen nu! Har nog inte känt mig så här avslappnad på hela hösten, I like it ^^

Jullovet får också en riktigt rivstart. Först ska jag köpa julklappar till min farmor och farfar med Ida och Amanda. Efter det ska jag fika med the 2Ms (d.v.s. Maija och Mari, orkar inte skriva bådas namn varje gång) och ikväll blir det fest med Mari och Monica. Bäst att ta vara på de här första dagarna för kommer behöva plugga resten av lovet, så jag klagar ICKE!


En härligt vintrig bild på mig och syrran några år sen <3

Min första lista!

1.När du duschar, sätter du på vattnet och går in eller går du in och sätter på vattnet sen?
Jag sätter på vattne och går in sen

2. Läser du etiketterna på din schampoflaska?
Jaa, kul att ha nått att läsa i duschen ^^

 3. Har du duschat tillsammans med någon av motsatt kön?
Jaa det har väl hänt
 
4. Har du borstat tänderna i duschen någon gång?
Tror inte det...

5. Hur gammal ser du ut att vara?
Ingen aning, why don't you tell me

6. Vilken var den senaste låten du lyssnade på?
Backstreet Boys - Get Down xD

7. Har du blivit medlem i något på senaste tiden?
Jag vet inte... kanske

8. Vad har du för planer för helgen?
Shoppa julklappar, fika med the 2Ms, fest och julgranshopping

9. Har du någonsin smugglat något till Amerika?
 Aldrig varit där så skulle varit lite svårt.

10. Blir en kille/tjej sexigare om han/hon spelar gitarr?
JAAA!

11. Bor du i en stad med en idrottsförening?
Haha, borde finnas ett par här i Stockholm

12. Hur många tror du att det kommer på din begravning?
Ingen aning, någon hoppas jag dyker upp

14. Har du fler fiender än vänner?
 Tror inte att jag har några fiender

15. Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
Det har jag säkert

16. Kan du fixa din bil?
Om jag hade en skulle jag knappast kunna göra det

17. Har du tackat nej till en dejt någon gång?
 Tror inte det...

18. Är du smartare än dina vänner?
Ibland kanske...

19. Har du suttit i fängelse?
No! Och vill helst inte göra det heller

 20. Borde du ha gjort det?
Nej då, jag är en snäll flicka

21. Tycker du om lukten av öl? 
Kan inte säga att jag har någonting emot den

22. Har du någonsin dött eller dödat någon i dina drömmar?
Jaa, dött flera gånger. Kvävdes till döds av massor av snö en gång

 23. Har du skänkt pengar till välgörenhet?
Ja då

24. Skulle du döda en hund för 1000 dollar?
Nej, så viktigt är inte pengar

Djurplågeri!

Läste precis några artiklar på aftonbladet.se som handlar om hur bland anna katter och apor plågas och äts upp. Det är ju helt sjukt! Hur kan man plåga så söta och oskyldiga djur och särskilt apor som är så lika oss människor. Och visst, jag vet att vi äter andra djur, men jag tycker fortfarande inte att man ska plåga djuren som slaktas. Katterna kokas tydligen LEVANDE! Snälla människor, om ni nu ska äta apor eller katter, låt dem få en smärtfri död, precis som jag hoppas att alla andra djur och ska få!

Perfekt avslut på terminen

Ikväll har jag varit och ätit middag för 500kr! Vi var 11 pers i våran grupp så samanlagt åt vi för 5500kr! Kan ni fatta hur mycket pengar det är? Mitt flyg tur och retur till Valencia kostade mindre! Men maten var helt underbar, så det var värt det.

Här har ni våran meny:
1. Aptitretare som bestod av en pytteliten bit gravad lax och nån sås
2. Förrätt med en bit tunbrödsrulle, med nån grej i och med getost och honung på och på sidan av lite rödbetspuré
3. Varmrätten var nån jättegod fisk, med potatis, gul rödbeta och friterad anjovis
4. Efterrätten var chokladmousse, med ett mörkchoklad staket runomkring och mandarinklyftor på.

D.v.s. HELT UNDERBART!!

Efter skolan åkte jag till stan och träffade Johanna och vi tog en traditionell dag i Gallerian och spanade på lite snyggingar. Efter det åkte jag hem och, tro det eller ej, PLUGGADE! Blev till och med lite stressad när jag skulle göra i ordning mig för finmiddagen för att jag skulle hinna med allt.

Så måste säga att det här var ett bra avslut på den här terminen och känns jätte skönt att kunna sova ut, utan att behöva sjukanmäla mig på morgonen imorgon ^^

Gravid man

Ikväll går dokumentären om den gravida mannen på kanal 5. Personligen har jag ingenting emot att han ska vara "mamman", om han är lycklig så får han väl göra det. Det enda som jag funderar på är hur den egentliga mamman känner sig. Om jag skulle vara i hennes position skulle jag nog känna mig lite obekväm. Jag menar, han får ju uppleva hela den där graviditeten och jag tycker att det är kvinnan som ska få göra det. Jag skulle aldrig vilja missa graviditeten när man faktiskt får äta hur mycket man vill och alla bara passar upp en. Men det är bara min åsikt, vet inte hur killar känner, ni kanske också vill bli gravida...

Lucia

Mingelbild på mig och tjejerna jag var ute med i lördags



Jullov?

Mådde jättedåligt imorse så stannade hemma idag. Jag borde väl egentligen plugga med tanke på hur mycket arbeten jag har att göra, men har verkligen ingen ork till det idag heller... Mitt mål idag blir ändå att lyckas börja med svenskan så att jag kan bli klar med den i varje fall!

Igår kväll var jag på kyrkan och träffade folk. Det var lite skoj, vi fick pyssla (vet att det låter lite barnsligt, men det är alltid bra att ha kvar barnasinnet) och äta lussebullar :D

Efter skolan igår tittade jag på "Love actually". Det är verkligen den perfekta julfilmen när man vill muntras upp lite; en riktig "feel good"-film som kretsar kring julen, kan det bli bättre? NEJ!


!!!

Idag är det bara 47 dagar kvar tills jag åker till London!!! Det betyder att det bara är tre veckor kvar när jag går tillbaka till skolan efter lovet!! Det är ingenting!!!!

WOHO! Dit ska jag!

Ännu sjukare!

Verkar inte som att jag kan bli frisk alls! Var helt lost i skolan idag och ögonen och huvudet är hur trötta som helst...

Anyway, fick mitt schema som värd på Friskis idag! Från och med måndag den 12e januari (eller 19de, beror på vilka veckor jag får) ska jag varannan vecka "jobba" som gymvärd i Skrapans friskis ^^ So feel free to visit!

Språkliga vurpor

Här får ni nått kul att läsa

I bankvärlden utspelades följande: En engelsktalande man kom in på en svensk bank för att skaffa sig ett bankfack.
- It's OK, sa tjänstemannen, would you please fill in this blanket, and show me you leg.
Passiviserad av undran över vilken filk hon menade, och varför hon ville se hans ben (han var ju ändå över 70 år), stod han bara där. Tjänsteannen såg sig ändå föranlåten att föra samtalet vidare:
- Would you like a big fack or a small fack?
Vid det laget låg alla kollegerna dubbelvikta, skrattande bakom disken.

Haha, hur kan man säga fel? xD

Juligt!

Jag bara älskar Coca Colas julreklam! Hittade bara förra årets, men reklamen ger verkligen en julig känsla ^^ Tycker ni inte?


Sjukare...

Jag kan inte påstå att det här har varit en bra dag. Vaknade imorse av att jag hade rikigt ont i huvudet och näsan sådär härligt täppt. Låg kvar i sängen till 12 tills jag insåg att jag MÅSTE stiga upp och när jag såg mig själv i spegeln blev jag förskräckt! För det första var jag blekare än vanligt och för det andra verkar min förkylning ha klättrat upp till mitt högra öga... Och självklart har jag känt mig extra hängig idag så det gjorde ju inte saken bättre :(

Stötte ändå på en gammal klasskompis, Kajsa, när jag var i Handen och handlade. Tjejer från min gamla klass (you know who you are!), det är dags att vi tar oss själva i nackhåret och ordnar en liten utekväll!!

JA! Det är er jag pratar med

Julklapp kanske?

När vi satt på McDonaldsen igår så såg vi att man tydligen kan köpa ett presentkort där i julklapp! Detta på ett värde mellan 30kr och 2000kr. (Kan man ens få någonting för 30kr där?) Det kanske är någonting ni vill ge till era käraste?



Ps. När jag sökte på "McDonalds" på google.se fick jag fram en massa bilder på väldigt överviktiga människor!

Utekväll!

Utekvällen igår blev riktigt lyckad! Jag, Maija, Mari, Maris kompis Sofia och Maijas kille med hans kompisar gick på Dembow (eller K2 eller vad det nu hette igår, fattar fortfarande inte det där). Det kanske inte riktigt var min typ av musik, men vill man dansa så går det till vad som helst ^^
Efteråt gick vi och åt på McDonalds (igen) och vi märkte hur aggressiva folk verkar bli när de druckit, onödigt om ni frågar mig och lite läskigt.

Pappa kom också hem från Filippinerna igår, så idag fick jag och min lillasyster massor av nya kläder och massor av godis! Han ska dit igen i april tror jag så då blir det ännu mer nya kläder! Yeeey!

Och som om det inte vore nog så har jag bara två dagar skola nästa vecka eftersom alla andra lektioner antingen är inställda eller så behöver jag inte gå på dem, så måste säga att jag är riktigt glad för tillfället  :D


Tredje advent idag people! Inte långt kvar till julafton

Hatar detta!

Jag hatar verkligen när man glider ifrån sina allra bästa vänner! Det är självklart en del av livet, men det är ju jobbigt... Varför kan inte allt bara bli som förr när vi var oskiljaktiga? När vi pratade hela tiden, träffades nästan varje dag och skrattade hela tiden... Det dumma är att hur mycket än vi försöker bli VI TVÅ igen så går det inte! I miss you <3

Lucia

Trevlig lucia på er alla! (eller vad man nu brukar säga) Jag har varit uppe sen halv nio imorse eftersom jag skulle till kyrkan och hjälpa till med fikat efter en familjegudstjänst idag. Tjänade en finmiddag på det, så det var värt det! Efter det gick jag med min familj och tittade på en luciakonstert i Kungliga Operan, såg ingenting med det lät väldigt fint. Bara för att jag haft så fullt upp hela dagen så har min lunch bestått av tre lussebullar och två pepparkakor, så ska det väl nästan vara på lucia tycker jag ^^

Ikväll blir det ett nytt försök på en utekväll med Maija och Mari. Denna gång ska vi INTE sitta på en Mc Donalds halva natten!!


Gammal misslyckad bild på oss tre, men hittade inget annat!

Lång dag

Det här har varit en riktigt lång dag och känns riktigt skönt att sitta ner nu, men har i varje fall hittat alla mina julklappar nu och det är skönt! Jag och Ida gick omkring på stan i FEM timmar och letade, men det var värt det ^^ Go us!!

I skolan var det lucia imorse och det var inte lika patetiskt som förra året, men det var ändå inte bra. Alla tog det så oseriöst och några av tärnorna hade till och med kavlat upp ärmarna på sina klänningar!! Jag kanske är gammalmodig, men vad hände med den tysta publiken och de svimfärdiga tärnorna? Imorgon får jag förhoppningsvis se en riktig luciakonsert på Operahuset.

Julklappstips

Imorgon ska jag gå och julklappsshoppa med min kusin Ida och här har ni andra lite roliga julklappstips.


Spa lights om man vill ha lite mysbelysning i badet.


Shotglas av polkagris, för att det är kul att dricka, godis är gott och det är jobbigt att diska!



Eller varför inte lite rymdmat? Jag har alltid undrat hur det smakar...


Förspelstärningar brukar vara en populär present, personligen så tycker jag inte att de är så jätte roliga...

LYCKA TILL MED SHOPPINGEN ALLA!

Yeey!

Träffade Afroz idag igen, YEEEY!! Vi satt på BK och snackade och för att sammanfatta det hela så är hon skyldig mig en middag i London. (Bara 52 dagar kvar!!!)

Dagens stora tema i mitt huvud har varit min framtid... och det ser inte ljust ut. Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill bli längre! Har funderat ganska länge på att bli lärare, men såg nu att de i snitt tjänar 19 000-24 000 kr i månaden. Det är ju ingenting! Alltså är jag tillbaka på ruta ett igen... Någon som har några idéer? Skulle uppskatta hjälpen.

Brand

Jag låg tidigare i soffan och tittade på den fantastiska Nobelfesten och plötsligt ropade mamma från Amandas rum att det brinner. Både jag och Amanda kastade oss till hennes rum och såg att det brann i huset mitt emot. Det kom svart rök från andra sidan huset och efter ett tag, när brandkår, polis och ambulans var här såg vi att det inte bara brann i en lägenhet, utan i TVÅ. Efter ett tag såg vi en man springa mot huset, stackaren hade bara varit i affären och när han skulle hem fick han världens chock, "Din lägenhet brinner".
Nu senare har jag fått veta att de som bor i en av lägenheterna är i Indien på deras sons bröllop så det kan inte vara kul att komma hem sen. Det var riktigt läskigt att se all den där röken, så får läsa i tidningen om det står någonting om det här. Vill veta var branden började!

Stackars människor, en man togs ut med bår från en av lägenheterna. Han hade säkert svimmat av all rök...

Psst

Mår förresten mycket, mycket bättre idag så förhoppningsvis kan jag vara duktig och gå och träna imorgon ^^

Sista provet!!

ÄNTLIGEN är sista provet innan jul avklarat!! Och det gick faktiskt bra! Ikväll ska jag unna mig en helkväll utan plugg (fast jag har massor att göra).
Igår i nyheterna sa de att det skulle snöa idag, men gissa vad som föll ner från himmlen! Inte var det snö i alla fall... Kommer vi någonsin få en vit jul igen??? Antagligen inte, men det gör mig inte ledsen, nejnej.
Igår på väg till kryrkan insåg jag ännu en gång hur mycket jag älskar Stockholm. När jag gick mellan Slussen och Gamla stan lyssnade jag på Grace Kelly och såg över stans vackra ljus. Tänk vilken stor skillnad en lampa kan göra! Me love it!! Det var mörkt och dystert väder, men lamporna piggade verkligen upp mig. Det var så otroligt  vackert!


Sjuk...

Nu verkar det som att jag gått och blivit sjuk under helgen vilket jag varken har lust eller tid med, så hoppas verkligen att jag blir frisk NU!

På tal om helgen så bokade jag, Maija och Mari våran resa till Valencia i sommar!! Den 17de juni åker vi bort i nio hela dagar för att bara sola, bada och festa! Can't wait!!!

Visst ser det underbart ut! Snart är vi där girls

Usch

Vaknade idag med VÄRLDENS huvudvärk så kunde inte ens åka till skolan. Istället stannade jag hemma och kunde inte stiga upp förrän halv ett på grund av mitt dumma huvud! Har mått allmänt dåligt annars också idag och inte känt mig som mig själv... Vet inte vad det är, men förhoppningsvis går det över snart.

Här får ni en liten påminnelse om att julen snart är här! ^^


Söndag

Gårdagen gick inte precis som jag planerat. Först var det meningen att jag skulle gå ut med några kompisar, men det blev tyärr inte av så blev en lugn hemmakväll med mig själv. Det var ganska skönt det med, men hade sett fram emot att gå ut och dansa lite. Oh well, sparade pengar på den här helgen så ska inte klaga ^^

Idag har jag en otroligt rolig dag framför mig, ska plugga och städa HELA dagen... jaa eller försöka iaf. Det är ju andra advent, så kan inte vara tråkig hela dagen.


Julen närmar sig med stormsteg!

Hemskt

När vi satt på McDonaldsen igår, så kom det in några finklädda killar. De hade druckit lite (eller kanske ganska mycket). Där satt också några hemlösa för att värma sig och sova lite. Efter ett tag börjar de här killarna att driva med de hemlösa; ta bilder tillsammans med dem när de sov, spotta i mat som de sedan gav till en av de hemlösa och det var så otroligt respektlöst!! Hur kan man tycka att det är roligt att driva med helt hjäplösa människor?!?!?! Nu efteråt när jag tänker på det, kan jag inte förstå varför jag inte sa åt de här killarna att sluta!

Bara för att de hemlösa inte är rika stureplanssnobbar, betyder det inte att de inte är människor och inte har några känslor!!!

En lyckad fredag

Igår var det utekväll för mig, Maija, Mari och Maijas kille Muse och hans kompis. Vad som verkade sluta i katastrof, slutade faktiskt som en riktigt lyckad kväll.

Plan A: Gå till Huset, men de hade tydligen en "Endast-de-som-skrivit-upp-sig-på-gästlisan-är-välkomna"-kväll

Plan B: Då tänkte vi, man kan alltid komma in på Viper Room, men nej. De hade en "Det-är-lönehelg-bara-medlemmar-välkomna"-kväll (är det verkligen lönehelg?) så enda gången då varken jag eller Mari hade med oss våra medlemskort, var de tvugna att ha en sån kväll

Plan C: Men det skulle inte förstöra våran kväll, istället gick vi vidare till K2. När vi kom fram dit (runt halv elva) så var vi de enda där så efter en lång diskussion med monarki, demokrati och diktatur, bestämde vi oss för att dra vidare.

Plan D: Nästa försök på en lyckad kväll (och vid det här laget började folk bli lite trötta) blev Kickis Bar och Café, men när vi kom fram dit, kände vi inte att det var någonting för oss.

Plan E: "Chaplins ligger nära" tänkte vi, men där var det för fullt så vakten sa att vi skulle komma tillbaka om en halvtimme igen, så vi gick vidare.

Plan F: Det ska finnas nått fik som har öppet länge på Rådmansgatan, så vi tänkte att DIT ÅKER VI! Men när vi kommer fram till Rådmansgatan får vi veta att stället stänger tolv (vi var där halv tolv) så det kändes onödigt att ens gå och leta efter stället.

Plan G: På Rådmansgatan ligger det en McDonalds, så tillslut satte vi oss där och det slutade riktigt bra. Har inte skrattat så mycket på hur länge som helst.

Sammanfattning: Man kan ha hur kul som helst på Donken!

Suomi!

HYVÄÄ SOUMEN ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!!!



Det är Finlands självständighetsdag idag, GRATTIS!

Weeeei!

Äntligen är det helg igen!! Man lär sig verkligen att uppskatta varje helg när man har så mycket i skolan hela tiden, vilket inte är helt fel. Sitter här nu och väntar på Maija och Mari som jag ska ut med ikväll (till Huset om någon av någon konstig anledning skulle undra)

Var och tittade på när min lillasyster uppträdde i min gamla skola idag och träffade en massa gamla lärare. Blev lite chockad när jag såg att min gamla franskalärare, Paulina, gått och blivit gravid. Hennes lilla pojke kommer ha en helt underbar mamma ^^

Blir inget kul inlägg av det här heller eftersom jag måste sätta igång och plugga lite innan "the two Ms" kommer.

TA VARA PÅ FREDAGEN!!!

Sån tur har jag inte

Idag tänkte jag vara riktigt duktig efter skolan och skriva lite projektarbete, men självklart gick inte det för sig. När jag kommer hem inser jag att ALLA mina papper ligger kvar i skolan så har inte kunnat göra någonting vettigt idag... Förrutom träna innan skolan vilket var helt underbart!

Ingen vit jul i år heller...

Undrar om vi någonsin får se en vit jul igen... Här har vi årets prognoser

 

21 dagar kvar

Kan ge alla er otroligt nyfikna läsare den glada nyheten att mitt psykologiprov gick bra, så ni behöver inte sitta och rulla tummarna längre ;)

Laddade upp mitt Friskis kort idag, så imorgon innan skolan (som jag egentligen inte ens skulle behöva gå till, men nu måste för att vissa inte gör saker och ting färdiga i tid) ska jag gå och träna. Duktigt va? ^^

Har en liten fråga till er alla, vilken är precis DIN favorit bland alla jullåtar? Hur kommer ni i julstämning så här bara 21 dagar innan julafton?


Försäljning vid julavslutningen i Sverigefinska för några år sen

Lyckad dag

Idag var det meningen att jag och Maija skulle gå och dela ut lite CVn i olika affärer i stan, men det gick tyvärr inte så bra. Maija lämnade sitt på ett ställe och jag lämnade ingestans. Istället spenderade vi båda 200kr på kläder som jag vet att vi egentligen skulle kunnat leva utan. Oh well, blir inte alltid som man tänkt sig antar jag.

Imorgon har jag psykologiprov så egentligen borde jag inte ens sitta här, så nu ska jag återgå till mitt pluggande. Blir bättre bloggning när jullovet börjar, vänta bara!! ;)

Vinter

Äntligen är den här, den svenska vintern. Ack som vi har väntat! Väntat på allt detta regn, detta gråa väder och dessa kalla vindar som slår oss i ansiktet där vi går bland de julbelysta gatorna. Ni måste hålla med om att detta är heeeeelt underbart! ... eller så är det mindre underbart och vi alla hatar den svenska vintern!!! Grått och slask överallt, vad hände med det fina snötäcket som låg över oss för bara nån vecka sen?

Jag googlade för skoj skull upp "svensk vinter" och detta fick jag fram... om det bara var så HELA vintern


Hjälp!

Jag har bestämt mig för att klippa till luggen lite och kan inte bestämma mig om jag vill ha hellugg eller snedlugg, så nu behöver jag eran hjälp. Vad tycker ni?

eller ?

Tänd ett ljus



En fin klassiker

December!!

Äntligen är det december!!! Det betyder att det snart är jul och att julstämningen börjar sprida sig överallt. Helt underbart!! När jag åkte hem igår kväll från Friskis utbildningen, så var det hur fint som helst med alla ljusen i fönstrena. Det finns verkligen ingen bättre tid än julen! (Förrutom sommaren kanske, värme är ju inte heller helt fel)
Ännu en bonus är att årets julkalender kanske inte är någon lika stor katastrof som förra årets, tror nog att jag ska försöka att se så många avsnitt som möjligt i år ^^ Men självklart saknar jag de gamla julkalenderna, som Pelle Svanslös eller Mysteriet på Greveholm...

  
Pelle Svanslös är min absoluta favorit, vilken är din?

RSS 2.0