Trött

Nu har allt lugnat ner sig lite efter gårdagens hemkomst. Eftersom jag inte fått sova ut på ett bra tag så hade jag det riktigt svårt att stiga upp ur sängen i morse. Det hela slutade med att pappa och Amanda (gulliga som de är) kom med frukost till sängen till mig. Hur skönt som helst!
När jag packat upp en av mina väskor så gick vi till farmor och farfar. Där har jag hängt hela dagen och ska dit igen på söndag för att hålla dem sällskap.
Nu sitter jag och väntar på att min kusin Niina från Finland ska komma. Hon har examen i svenska på torsdag så hon kommer hit och hälsar på för att slipa lite på svenskakunskaperna. Har inte träffat henne på flera år, så hoppas verkligen att vi har lite gemensamt.

Imorgon ska jag äntligen träffa Maija och Mari. Vi ska ta en lite lugn utekväll på Nivå och bara snacka och det ska bli riktigt skönt =D

Uppdatering från London kommer nog inte förrän nästa vecka eftersom jag vill ha alla bilder därifrån först.


Det fanns en reklam med texen "Last night a DJ saved my life" i London och bara för det så hade jag låten i huvudet nästan hela resan!!

Hemma igen...

Yes då var man väl hemma igen då... Kändes inte bra att landa i ett snötäckt Sverige kan jag ju säga och blev inte bättre av att jag 10 min efter att ha landat fick veta att min farfar blivit jättesjuk :(
Ska skriva en bättre uppdatering på allt som hänt i London imorgon, för nu MÅSTE jag få sova efter att ha hållit igång i över två veckor utan att sova ut alls.

Natti natti everybody ^^

ps. Känns jättekonstigt att kunna skriva Ä Å och Ö igen!!! 


London baby part 5

Maste bara saga att de pa mitt kontor ar varldens snallaste!!! Fick, som avskedspresent och tack, en stor chokladnalle dar det star "Thank you Emma!" och ett par orhangen med ett matchande halsband. Ar inte det bara jattesnallt ^^ Sjalvklart ar jag ocksa jattesnall sa jag kopte en tarta till dem (den sag rikigt god ut sa bast for dem att jag ocksa far smaka ;) )

London baby part 4

Sitter for tillfallet pa jobbet under min sista dag har pa kontoret. Borde nog egentligen paminna nagon om att jag inte har natt att gora, men orkar inte. Tycker faktiskt att jag fortjanar en paus efter allt pappersarbete jag gjort!

Den har veckan har jag och Afroz forsokt gora natt nytt varje dag efter jobbet. I mandags gick vi omkring i Soho och China Town, i tisdags hamnade vi i Soho igen (det var inte meningen), i onsdags akte vi till natt wannabe kopcentrum inte langt fran oss. Det var en riktig besvikelse nar det gallde butikerna, men stallet var jattefint ^^ Igar akte vi till ett stort, fint och bra kopcentrum och jag lyckades hitta massor av klader som jag skulle ha kopt om det inte varit sa onodigt dyrt. Offrade mig dock och kopte en riktigt snygg klanning och en kofta.

Som sagt var sa ar det min sista dag pa jobbet idag och ska overraska alla har med en tarta efter lunchen ^^ Ikvall ska jag och Afroz ut till ett stalle som heter Cocos for att fira att lovet och friheten borjat.
For helgen har vi ocksa massor av planer sa det kommer ga fort (tyvarr)

Pa mandag kommer min mamma hit (YEEEEY =D) sa ska fa vara en guide till henne och hennes pojkvan har.

Ska bli lite sorgligt att lamna London nasta torsdag. Har ju trivts har sa bra! Men men, far satsa pa en weekend med the girls from back home nan gang (forhoppningsvis under varen om vi har rad).

Nu borde jag nog be om lite arbetsuppgifter. Kan ju inte vara allfor lat sista dagen
bye bye everybody

London baby part 3

Nu har lite över hälften av tiden här i London gått och jag har precis börjat trivas. Människorna på jobbet är riktigt flummiga så tiden går fort.

Nu till alla hjärtans dag har jag shoppat :D Planen var egentligen att jag skulle besöka svenska och finska kyrkan här i London (jag vet, jag är en nörd), men svenska kyrkan var stängd och finska excisterade inte ens så jag ändrade riktning och gick till Oxfort street för lite shopping istället. Hittade en jättesnygg klänning på Top Shop, en snygg väska i nån annan affär och en cool kofta i en tredje affär. Måste säga att jag är riktigt nöjd med dagens fynd ^^

Ikväll ska jag gå ut med Johanna, Alice och Nathalie. Förhoppningsvis blir det kul, har ju inte hunnit uppleva Londons uteliv ordentligt än. Ska ha på mig ett par nya prickiga kilklackar som jag köpt på Primark ^^

Ha det så bra alla!
Skriver om jag får tid igen.
<3


London baby part 2

Nu mar jag mycket battre! Vadret har i London ar som man skulle kunna tro, regnigt. Men vi blir inte deppiga for det inte ^^

I helgen har jag och Afroz varit och turistat lite med Jenny, varit ute och upplevt Londons uteliv och shoppat lite.

Inlaggen blir inte langa nu nar jag ar har, har tyvarr battre saker for mig :P

Hoppas ni klarar er utan mina inlagg dar hemma

Bye bye people :D

London baby!

Nu sitter jag har i ett internetcafe har i London och ar SJUK!!! Fick feber forsta dagen har sa har bara kunnat ligga i sangen och sova i tva dagar nu :(

Har inte sa mycket annat att skriva nu bara for att jag inte kunnat gora natt speciellt. Ska forsoka uppdatera bloggen igen nar jag och frisk och har hunnit uppleva lite mer.

Puss pa er alla!

RSS 2.0