Happy, happy, happy!

Den här helgen har varit helt underbar. Har haft några deppveckor så behövde verkligen lite uppmuntran.
I fredags blev det utgång för mig och Emelie och det var faktiskt skoj. Vi började med lite middag och drinkar hemma och efteråt mötte i Maija och hennes kompisar på stan. Tanken var först att vi skulle till någon ny klubb, men efter att ha köat i 10 min och inte rört på oss alls så insåg vi att det antagligen inte är värt det ändå. Jag är verkligen inte någon "klubbar-människa" så för mig duger lite mindre populära ställen att dansa på. Slutade ändå med att vi hade det riktigt skoj!!
Återträffen med SIDA-folket var också kul, även om vi bara var 4-7 pers. Vi började med fika, sen discobowling med rocktema (låter kanske lite skumt, men kul var det!), middag och sist lite häng på ett fik i Centralen. (bilder kommer senare)
Idag har jag hjälpt till lite i Finska kyrkans gudstjänst och konfirmandrar. Om en timme går jag vidare till nästa kyrkan, d.v.s. Hillsong och efter det måste jag antagligen åka hem och städa. Kanske inte det roligaste avslutet på helgen, men måste man så måste man!

Sambon är tillbaka

Veckorna flyger verkligen fram, det är ju fredag igen! Emelie är tillbaka i Stockholm och det är riktigt nice. Igår hade vi lite nostalgikväll med etiopisk mat och efter det filmkväll med svullande. Ikväll ska det bli dans ute på stan och imorgon återträff med SIDA folk.
Söndag får jag chansen att hjälpa till med konfirmandrarna i kyrkan och även det ska bli skoj, jag har alltså en riktigt härlig helg framför mig!

Första bilden någonsin med mig och Emelie

Ha din glädje i Herren, han ger dig allt vad ditt hjärta begär

Snart är helgen slut igen, men innan den är det så väntar fortfarande Hillsong (som fyller 4 år här i Stockholm) i eftermiddag. Can't wait!
Igår firades Janiinas 19-årsdag och det var riktigt skoj! Man behöver verkligen inte dricka för att ha kul!
Imorgon är tanken att JAG ska leda ett bibelstudie i Finska kyrkan och det måste jag säga blir intressant att se hur det går. Satt i en timme igår och bläddrade i min bibel och letade efter någonting bra att prata om och är lite nervös över hur det hela kommer gå... Vad vet lilla jag om livet liksom? Jag är ju bara ynka 20 år!

Vardag

Det blev ett par nya stövlar igår! Riktigt fina är de också!

Imorgon är det redan fredag (för er som missat det) vilket känns riktigt sjukt. Den här veckan har gått hur fort som helst och det känns inte som att jag åstadkommit något vettigt... Sånt är väl livet ibland, hoppas helgen har någonting minnesvärt att erbjuda.
Imorgon är det något slags Sisterhood möte med tjejer från Hillsong, på lördag ska Janiinas födelsedag firas och på söndag.. hm.. Ja då är det bara en natt kvar innan det är måndag igen!

Bjuder på en ungefär ett år gammal bild på mig och syrran


You hear me when I'm calling. Lord, You catch me when I'm falling

Idag fick jag en riktig överraskning när jag steg upp ur min varma, sköna säng. På min lediga dag var jag tvungen att stiga upp redan innan åtta eftersom en rörmokare skulle komma och rensa lite i våra rör (eller vad han nu gjorde). Hittills har alla rörmokare som kommit hit varit äldre män med en stor "fin" ölmage och alldeles för små byxor, men icke idag. Till min stora förvåning var det en ung, inte allt för ful, kille som bestämde sig för att dyka upp vid vår dörr. Jag, som precis stigit upp ur sängen, var inte någon jätte fin syn, men det var skönt att slippa se en äldre rörmokares håriga rumpa framför toalettens handfat.
Så fort mitt nagellack har torkat ska jag iväg på lite ärenden. Först och främst måste jag iväg och handla lite till tjejgruppen och efter detta ska jag träffa min kära kusin för att äta lunch. OM jag orkar efter lunchen så blir planen att fortsätta jaga efter ett par höststövlar. Har redan letat i två månader, men today might be THE day!

Love like you'd never been hurt

I helgen har jag varit på Hillsong Conference i London och det har varit helt fantastiskt. Jag har lyssnat på flera sjukt bra talare, sjungit MASSOR med jättebra låtar och njutit av Londons härliga sol. Efter dessa fyra underbara dagar är det svårt att komma tillbaka till vardagen igen, men det ska väl gå. Allt handlar ju bara om att ha rätt attityd, eller hur?!

Jag och Matilda

 

Konferensens början

 

The O2 arena

Hyde Park

En inspirerande kväll

Middag på puben "A bunch of Grapes" sista kvällen

London Bridge!!!

Tiltu vid London Bridge

Hillsong London


RSS 2.0